Tandoori kipdrumsticks
- Totale tijd 56min.
- 20min.
Bereiden - 16min.
Koken - 20min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
4 Kipdrumsticks
50 g Naturel yoghurt
1 tl Gemalen gember
1 tl Knoflookpoeder
1 el Chilipoeder
0.5 tl Kurkuma
1 tl Garam masala
Zout en peper
10 g Citroensap
1 el Olie
Bereiding
Stap 1 /2
Dep de kipdrumsticks droog met keukenpapier. Meng de yoghurt, de gember, de knoflook, het chilipoeder, de kurkuma, de garam masala, het citroensap en zout en peper in een kom. Voeg de kip toe en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn met de marinade. Laat 20 minuten in de koelkast marineren. Gebruik een bakkwastje om de drumsticks in te vetten met olie. Plaats ze in het apparaat voorzien van de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /2
Draai de drumsticks halverwege het kookproces om. Controleer of ze gaar zijn en laat ze indien nodig nog een paar minuten bakken. Serveer direct.