Uitgebreid Engels ontbijt
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
2 Sneetjes casinobrood
180 g Miniworstjes of chipolata's, in drie stukken gesneden
4 sneetje Dunne plakjes buikspek
2 Middelgrote eieren
10 g Zachte boter voor de toast
2 Middelgrote tomaten, doormidden gesneden
1 el Olijfolie
2 snuifje Snufjes Provençaalse kruiden
Zout, peper
200 g Witte bonen in tomatensaus
Bereiding
Stap 1 /4
Zet lade 1 aan. Leg de licht beboterde sneetjes brood op de plaat in lade 1 en maak op elk sneetje een kuiltje met de twee plakjes spek. Breek een ei in het midden.
Stap 2 /4
Zet lade 2 aan. Leg de gehalveerde tomaten op de plaat in lade 2. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met gedroogde kruiden. Leg de worstjes naast de tomaten.
Stap 3 /4
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /4
Verwarm de bonen in een pan en serveer het Engelse ontbijt op een bord met de toast, worstjes, tomaten en bonen.