Varkenshaasjes
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
1.35 kg Varkenshaas (3 x 450 g)
5 el Olijfolie
3 tl Dijonmosterd
3 tl Honing
3 tl Knoflookpoeder
3 tl Gerookte paprikapoeder
1.5 tl Chilipoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Breng het varkensvlees op smaak met zout en peper. Meng in een kleine kom de olijfolie, mosterd, honing, knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder. Bedek de varkenshaasjes met het mengsel.
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 25 minuten aan op 200 °C. Leg 2 varkenshaasjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het KIP-programma 25 minuten aan op 200 °C. Leg 1 varkenshaasje op de plaat in lade 2. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 3 /5
Draai halverwege het kookproces de varkenshaasjes om.
Stap 4 /5
Controleer de gaarheid, die kan variëren afhankelijk van de grootte van het stuk vlees. Verleng de tijd indien nodig met nog eens 5 minuten.
Stap 5 /5
Verwijder de varkenshaasjes en laat minstens 5 minuten rusten voordat je ze in plakjes snijdt en serveert met bang bang bloemkool.