Varkenshaasjes
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Varkenshaas
3 el Olijfolie
2 tl Dijonmosterd
2 el Honing
2 tl Knoflookpoeder
2 tl Gerookte paprikapoeder
1 tl Chilipoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /4
Breng de varkenshaasjes op smaak met zout en peper. Meng in een kleine kom de olijfolie, mosterd, honing, knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder. Bedek de varkenshaasjes met het mengsel.
Stap 2 /4
Plaats de varkenshaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces
Stap 3 /4
Draai halverwege het kookproces de varkenshaasjes om. Controleer de gaarheid, die kan variëren afhankelijk van de grootte van het stuk vlees. Verleng de tijd indien nodig met nog eens 5 minuten.
Stap 4 /4
Verwijder de varkenshaasjes en laat minstens 5 minuten rusten voordat je ze in plakjes snijdt en serveert met bijvoorbeeld bang-bang bloemkool.