Vegan bananenbrood
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
8 personen
180 g Rijpe bananen
45 g Amandelmeel
90 g Suiker
50 ml Amandelmelk
90 g Amandelpurée
50 ml Olie
6 g Bakpoeder (1,5 tl)
100 g Bloem
Bereiding
Stap 1 /5
Pureer de bananen en suiker met een vork in een kom. Klop de amandelpuree, olie en amandeldrank erdoor en klop nogmaals. Voeg als laatste het amandelpoeder, de bloem, het zout en het bakpoeder toe. Meng goed.
Stap 2 /5
Gebruik een cakevorm die de juiste grootte heeft voor je mengsel. Knip een cirkel van bakpapier die op de bodem van de beboterde vorm past, leg deze in de vorm en giet het beslag erin.
Stap 3 /5
Plaats de vorm in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Controleer met een mes de gaarheid en voeg indien nodig 5 minuten baktijd toe. Laat het bananenbrood een beetje afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Stap 5 /5
Lekker als ontbijt of tussendoortje!