Vegan brownie
- Totale tijd 1u. 1min.
- 15min.
Bereiden - 41min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
270 g Pure dessertchocolade
130 g Amandelpoeder
20 g Aardappelzetmeel
40 g Bloem van kikkererwten
1 tl Natriumbicarbonaat
1 tl Bakpoeder
1 el Witte azijn
70 g Amandelpuree
110 g Appelmoes
120 g Suiker
60 g Walnoten
30 g Zonnebloempitten
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de chocolade gedurende de aangegeven tijd van het programma.
Stap 2 /6
Meng de amandelpoeder met het zetmeel, de bloem, bicarbonaat en het bakpoeder.
Stap 3 /6
Meng in een kom de amandelpuree, appelcompote, suiker, azijn en gesmolten chocolade door elkaar. Voeg het amandelpoeder/bloem-mengsel toe, de noten en de zonnebloempitten.
Stap 4 /6
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 6 /6
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.