Vegan hazelnootcake - Recepten Cake Factory | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Vegan hazelnootcake

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u. 10min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    35min.
  • Afkoelen
    15min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 300 g Hazelnoten

  • 60 cl Hazelnootmelk

  • 15 cl Hazelnootmelk

  • 330 g Witte suiker

  • 18 cl Olie

  • 60 g Bloem

  • 600 g Bloem

  • 3 Bakpoeder

  • 3 Appelazijn

  • 3 Zout

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /7

Vet de bakvorm in met een beetje margarine en bestrooi met bloem.

  • 60g Bloem
  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 2 /7

Maal de hazelnoten fijn.

  • 300g Hazelnoten

Stap 3 /7

Doe de hazelnootmelk, de suiker, de olie en het zout in een kleine steelpan. Warm al roerend met een garde op tot het begint te borrelen. Voeg de bloem toe. Blijf roeren tot het dikker wordt. Zet het vuur uit. Giet in een kom.

  • 60cl Hazelnootmelk
  • 330g Witte suiker
  • 18cl Olie
  • 60g Bloem
  • 3 Zout

Stap 4 /7

Voeg het hazelnootpoeder en de resterende melk toe. Roer goed door elkaar. Voeg vervolgens de bloem en het bakpoeder toe en roer door. Voeg als laatste de azijn toe aan het mengsel.

  • 300g Hazelnoten
  • 15cl Hazelnootmelk
  • 600g Bloem
  • 3 Bakpoeder
  • 3 Appelazijn

Stap 5 /7

Giet het beslag in de vorm en zet in de Cake Factory.

  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 6 /7

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 7 /7

Haal de cake uit de vorm. serveer lauw.

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685