Vegan perenmuffins
- Totale tijd 48min.
- 15min.
Bereiden - 28min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
250 g Bloem
2 Bakpoeder
Bicarbonaat
120 g Witte suiker
200 g Perencompote
8 cl Neutrale olie
2 cl Citroensap
2 Niet al te rijpe peren
2 zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /7
Klop in een kom de compote, de olie, de suiker, het citroensap en een snufje zout.
Stap 2 /7
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Stap 3 /7
Zeef de droge ingrediënten boven de kom. Roer goed.
Stap 4 /7
Voeg de blokjes peer toe. Meng met een houten lepel.
Stap 5 /7
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vormpjes en zet in de Cake Factory.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 7 /7
Laat enkele minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.