Vegetarische bagels
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
2 Rode paprika’s
2 Groene paprika’s
8 Champignons
6 cl Olijfolie
2 tl Oregano
400 g Verse kaas
6 g Grove mosterd
8 Bagels
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /4
Was de paprika’s en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote stukken van 3 cm. Reinig de champignons, snij de onderkant van het steeltje eraf en snij ze in dikke plakjes.
Stap 2 /4
Plaats de grilplaat in het toestel. Voor de Easy Fry Oven&Grill 9in1: plaats de grilplaat op het bovenste rooster van het toestel. Sluit de deur. Digitale versie: Verwarm de GRILL-stand voor op 200 °C gedurende 15 minuten. Plaats de grilplaat in de kom en leg er de groenten bovenop. Voeg de oregano toe, besprenkel met olie en laat gedurende 12 minuten garen. Roer halverwege het bereidingsproces om. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 200 °C en laat 15 minuten voorverwarmen. Plaats de grilplaat in de kom en leg er de groenten bovenop. Voeg de oregano toe, besprenkel met olie en laat gedurende 12 minuten garen. Roer halverwege het bereidingsproces om.
Stap 3 /4
Meng in tussentijd de verse kaas en de mosterd.
Stap 4 /4
Verwijder de groenten. Snij de bagels in twee, leg ze gedurende 5 minuten in de kom met de GRILL-stand aan voor de digitale versie, of op 200 °C voor de mechanische versie. Herhaal deze stap en bestrijk hierna de bagelhelften met de verse kaas. Garneer met de groenten.