*Veggie burger for children
- Totale tijd 2u. 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 2u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
90 g Courgette
60 g Wortel
6 Champignons
1.5 Lente-ui
3 teentje Knoflookteentjes
450 g Plantaardig gehakt
30 g Geraspte Parmezaanse kaas
1.5 tl Gedroogde oregano
1.5 Eiwit
Zout, peper
3 Tomaten
3 Avocado’s
6 bladje Slablaadjes
6 Hamburgerbroodjes
6 el Mayonaise
12 Zwarte olijven
Bereiding
Stap 1 /7
Mix alle ingrediënten voor de vulling in een blender. Mix tot het mengsel glad is. Kneed er met je handen pasteitjes van 125 g van.
Stap 2 /7
Besprenkel vierkante stukjes aluminiumfolie met olie en leg de pasteitjes erop. Zet voor minstens 2 uur in de koelkast.
Stap 3 /7
Snijd de tomaten in plakjes van 0,5 cm. Schil de avocado's, haal de pit eruit en snijd ze in plakjes van 3 mm. Zet opzij in de koelkast.
Stap 4 /7
Leg de pasteitjes met hun aluminiumfolie in het apparaat, voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 5 /7
Draai ze halverwege het bakproces voorzichtig om en verwijder de aluminiumfolie. Ga door met bakken.
Stap 6 /7
Smeer de mayonaise op de ene helft van het broodje en beleg het met sla, tomaat, de gebakken plantaardige hamburgerpasteitjes, avocado en de andere helft van het broodje. Versier het hamburgerbroodje door een gezichtje op het broodje te maken.
Stap 7 /7
Serveer meteen.