Vispakketjes met groenten en Chinese noedels
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 g Chinese tarwenoedels
4 wortels
4 Courgettes
4 Grote champignons
2 teentje Knoflook
4 cm Gember
9 cl Sojasaus
800 g Kabeljauwfilets, in 4 stukken gesneden
24 Mosselen
2 Lente-uien
Bereiding
Stap 1 /4
Leg de noedels in een kom met kokend water. Laat ze 5 minuten weken en giet af. Snijd de wortels en courgettes in zeer dunne reepjes. Hak de champignons en knoflook rijn en rasp de gember.
Stap 2 /4
Leg een groot vel bakpapier in een schaal. Leg daar de groenten en noedels op. Giet de sojasaus eroverheen en meng door elkaar. Voeg de stukken vis en mossels toe en sluit het bakpapier.
Stap 3 /4
Vul het waterreservoir. Plaats de standaardplaat in het apparaat. Zet de schaal in de kom en stoom gedurende 20 minuten op de STOOM-stand.
Stap 4 /4
Haal aan het einde van het programma de schaal uit het apparaat. Open de pakketjes, bestrooi met fijngesneden lente-ui en serveer.