Vissticks
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
2 Heekfilets
60 g Bloem
Zout en peper
1 Ei
50 g Paneermeel
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de visfilets in plakjes.
Stap 2 /5
Maak drie borden klaar voor het paneren: doe in het eerste bord de bloem, gekruid met zout en peper. Kluts de eieren in het tweede bord. Doe het paneermeel in het derde bord. Doe elk stukje vis in de bloem, schud het teveel eraf, haal het door het losgeklopte ei en haal het ten slotte door het paneermeel.
Stap 3 /5
Leg de helft van de vissticks in het apparaat voorzien van de plaat, zonder dat ze elkaar overlappen. Besprenkel met een scheutje olijfolie. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 4 /5
Maak een tweede batch met de overgebleven vis.
Stap 5 /5
Draai de vis halverwege het kookproces om.