Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Vol-au-vent met zeevruchten

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 0min.
  • Bereiden
    0min.
  • Koken
    0min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 4 grote bladerdeeggebakjes voor vol-au-vent

  • 500 ml water

  • 300 g diepvries zeevruchten

  • 2 el witte wijn

  • 500 ml melk

  • 40 g boter

  • 60 g bloem

  • 1 snuifje nootmuskaat

  • 3 el Parmezaanse kaas

  • Fijngehakte peterselie

  • Zout

  • Peper

Bereiding

Stap 1 /8

Meng de zeevruchten en de witte wijn in een kom.

  • 300g diepvries zeevruchten
  • 2el witte wijn

Stap 2 /8

Doe het water in de blender. Leg de zeevruchten in het stoommandje.

  • 500ml water

Stap 3 /8

Stel het aangegeven programma en de aangegeven tijd in en start het programma.

Stap 4 /8

Zet de zeevruchten opzij als ze klaar zijn en houd ze warm.

Stap 5 /8

Was de blenderkan uit en maak dan de saus: meng de melk, boter, bloem, nootmuskaat, zout en peper.

  • 500ml melk
  • 40g boter
  • 60g bloem
  • 1snuifje nootmuskaat
  • Zout
  • Peper

Stap 6 /8

Stel het aangegeven programma in op 15 minuten en start het programma.

Stap 7 /8

Zodra de saus klaar is, voeg je de Parmezaanse kaas toe en meng je alles goed door elkaar.

  • 3el Parmezaanse kaas

Stap 8 /8

Zet een bladerdeeggebakje op het bord. Vul het met de zeevruchten. Giet de saus erover en werk af met gehakte peterselie.

  • 4 grote bladerdeeggebakjes voor vol-au-vent
  • Fijngehakte peterselie

Rooster SS-185685

Prijs € 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685

Vergelijkbare recepten

Tefal
Tefal
20min.

Gemengde zeevruchten met cocktailsaus

ratings.0

Vol-au-vent met zeevruchten - Recepten Perfectmix Cook | Tefal
Gemengde zeevruchten met cocktailsaus