Vol-au-vent met zeevruchten
- Totale tijd 0min.
- 0min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 grote bladerdeeggebakjes voor vol-au-vent
500 ml water
300 g diepvries zeevruchten
2 el witte wijn
500 ml melk
40 g boter
60 g bloem
1 snuifje nootmuskaat
3 el Parmezaanse kaas
Fijngehakte peterselie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /8
Meng de zeevruchten en de witte wijn in een kom.
Stap 2 /8
Doe het water in de blender. Leg de zeevruchten in het stoommandje.
Stap 3 /8
Stel het aangegeven programma en de aangegeven tijd in en start het programma.
Stap 4 /8
Zet de zeevruchten opzij als ze klaar zijn en houd ze warm.
Stap 5 /8
Was de blenderkan uit en maak dan de saus: meng de melk, boter, bloem, nootmuskaat, zout en peper.
Stap 6 /8
Stel het aangegeven programma in op 15 minuten en start het programma.
Stap 7 /8
Zodra de saus klaar is, voeg je de Parmezaanse kaas toe en meng je alles goed door elkaar.
Stap 8 /8
Zet een bladerdeeggebakje op het bord. Vul het met de zeevruchten. Giet de saus erover en werk af met gehakte peterselie.