Wienerschnitzel
- Totale tijd 18min.
- 10min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd de kalfslapjes in drie stukken (niet groter dan je handpalm) en maak ze platter.
Stap 2 /9
Bestrooi beide zijden met zout en peper en druppel er citroensap over.
Stap 3 /9
Hak de peterselie fijn.
Stap 4 /9
Klop in een kom de eieren met een beetje zout los en meng er de peterselie doorheen. Zeef de bloem.
Stap 5 /9
Haal de kalfslapjes door de bloem, daarna door het losgeklopt ei en tot slot door het paneermeel en zorg dat ze goed bedekt zijn.
Stap 6 /9
Giet de helft van de olie in de ActiFry.
Stap 7 /9
Voeg de kalfslapjes en de rest van de olie toe. Sluit de deksel.
Stap 8 /9
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 9 /9
Serveer.