Worstenbroodjes
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 Rechthoekig vel bladerdeeg
30 g Mosterd
6 Frankfurter worstjes
1 Ei
Bereiding
Stap 1 /4
Rol het bladerdeeg uit. Snijd met een mes stroken van 10 cm breed. Smeer de reepjes deeg voorzichtig in met de mosterd en leg de worstjes er in de lengte op. Wikkel de worstjes in het deeg door het deeg om te vouwen en druk de uiteinden op elkaar zodat ze aan elkaar kleven. Ga door tot je geen deeg of worstjes meer hebt. Snijd het opgerolde deegworstje in stukken van 3 cm.
Stap 2 /4
Doe de bladerdeegrolletjes in het apparaat voorzien van de plaat. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Herhaal de handeling tot al het bladerdeeg op is.
Stap 4 /4
Serveer direct.