Sweet potato spread with fresh goat's cheese
- Totale tijd 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
5 cl Water
70 g Zoete aardappel
70 g Verse geitenkaas
0.5 teentje Knoflook
2 el Olijfolie
0.5 el Vloeibare honing
1 snuifje Chilipoeder
Zout, peper
4 reepje Boerenbrood
1 el Verse koriander
1 el Sesamzaadjes
1 el Pompoenpitten
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de zoete aardappel. Hou de verse koriander, sesamzaadjes, pompoenpitten en het boerenbrood voor later: deze kan je naderhand samen met de spread opdienen.
Stap 3 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Breng op smaak.
Stap 5 /5
Smeer een laagje over de sneetjes brood. Garneer met koriander, sesamzaadjes en pompoenpitten.