Zoetzure gamba's
- Totale tijd 33min.
- 25min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
3 el Bloem
3 Eieren
2 el Neutrale olie
120 g Paneermeel
16 Rauwe gepelde gambastaarten
100 g Zoetzure saus
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /3
Maak drie borden klaar voor het paneren: doe in het eerste bord de bloem, gekruid met zout en peper. Klop de eieren in het andere bord los, samen met de olie. Doe het paneermeel in het derde bord.
Stap 2 /3
Haal de gamba's één voor één door de bloem en vervolgens door de losgeklopte eieren en het paneermeel. Doop ze een tweede keer in de eieren en dan in het paneermeel. Leg de gamba's in het apparaat uitgerust met de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /3
Serveer als aperitief samen met de zoetzure saus.