*Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto
- Totale tijd 1u. 25min.
- 25min.
Bereiden - 1u.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
3 Kipfilets
Zout, peper
3 el Verse roomkaas met kruiden
12 reepje Buikspek
1.5 kg Diepvriesgroentemix
Zout, peper
3 el Olijfolie
6 el Rode pesto
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de kipfilet op een snijplank. Snijd de lapjes met een klein, scherp mes doormidden om een gleuf te maken. Open ze als een zak. Bestrooi met peper en zout.
Stap 2 /6
Werk af met de roomkaas. Sluit en omwikkel elke kipfilet met 4 plakjes spek. Zet apart.
Stap 3 /6
Meng de groenten in een kom met de olie, rode pesto en kruiden. Doe alles in de bak van het apparaat. Start het bakproces.
Stap 4 /6
Roer de groenten na 10 minuten om en leg de kipfilet erbovenop. Ga door met bakken.
Stap 5 /6
Draai de kipfilets 10 minuten voor het einde van de gaartijd om zodat ze gelijkmatig bakken.
Stap 6 /6
Leg op een bord en serveer meteen.