*Turkey and carrot rolls
- Totale tijd 37min.
- 25min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 g Kalkoenfilets
2 el Olijfolie
1 tl cajunkruiden
Zout
2 Grote wortels
16 Ontpitte zwarte olijven
16 Mini spiesjes
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de kalkoenfilets in reepjes van 3 cm. Doe de gesneden kalkoen met de olijfolie, cajunkruiden en het zout in een kom. Meng goed en laat op een koele plaats rusten terwijl u de wortels snijdt.
Stap 2 /6
Schil de wortels en snijd ze in dunne strookjes met een mandoline of dunschiller. Zorg ervoor dat de strookjes dun genoeg zijn om op te rollen.
Stap 3 /6
Leg de reepjes kalkoen op een plat oppervlak neer. Bedek elke reep met een wortelstrookje en leg aan één uiteinde een olijf. Rol de reepjes op. Prik een houten spiesje door de rolletjes om ze op hun plaats te houden.
Stap 4 /6
Leg ze in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 5 /6
Draai de rolletjes halverwege de gaartijd om. Controleer of het vlees goed gaar is en laat indien nodig nog wat langer bakken.
Stap 6 /6
Serveer onmiddellijk met bulgur.