Appels en banaan met kokos
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in vier halve stukken. Leg ze op een bord.
Stap 2 /7
Bestrooi de appel met de bruine suiker en meng zodat de stukken goed bedekt zijn.
Stap 3 /7
Pel de bananen. Snij ze in schijfjes van 1 cm dik. Leg ze op een ander bord.
Stap 4 /7
Bestrooi de banaan met de geraspte kokos en meng zodat de stukken goed bedekt zijn.
Stap 5 /7
"Leg de bananen in de kuip ter hoogte van het handvat en leg er de appels tegenover. Snijd de boter in kleine blokjes (6-8) en verdeel ze over het fruit. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Neem stevige peren. Hak de hazelnoten fijn voor een verfijnder gerecht. Laat het fruit voor de bereiding in suiker marineren voor een extra intense smaak.