Appels en banaan met kokos
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in vier halve stukken. Leg ze op een bord.
Stap 2 /7
Bestrooi de appel met de bruine suiker en meng zodat de stukken goed bedekt zijn.
Stap 3 /7
Pel de bananen. Snij ze in schijfjes van 1 cm dik. Leg ze op een ander bord.
Stap 4 /7
Bestrooi de banaan met de geraspte kokos en meng zodat de stukken goed bedekt zijn.
Stap 5 /7
"Leg de bananen in de kuip ter hoogte van het handvat en leg er de appels tegenover. Snijd de boter in kleine blokjes (6-8) en verdeel ze over het fruit. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Neem stevige peren. Hak de hazelnoten fijn voor een verfijnder gerecht. Laat het fruit voor de bereiding in suiker marineren voor een extra intense smaak.
Dien op met een bolletje kokosijs.