Bloemkool met kerrie
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
400 g Bloemkool
4 el Olijfolie
2 el Kerriepoeder
1 el Knoflookpoeder
1 el Chilipoeder
0.5 Citroen (zeste)
1 el Fijngehakte koriander
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de bloemkool in roosjes van dezelfde grootte en leg ze in een kom. Voeg de olijfolie, het kerriepoeder, de knoflook, het chilipoeder, zout en peper toe en meng goed.
Stap 2 /5
Doe de bloemkool in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /5
Roer de bloemkool halverwege het kookproces even om.
Stap 4 /5
Controleer of de stukjes gaar zijn en laat indien nodig nog een paar minuten bakken.
Stap 5 /5
Serveer de bloemkool onmiddellijk, samen met de citroen en koriander.