Kabeljauw met kerrie
- Totale tijd 30min.
- 20min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
500 g Kabeljauwfilets
3 el Milde Indiase currypasta
20 cl Kokosroom
Zout, peper
10 g Geraspte kokosnoot
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Bestrijk de kabeljauwfilets met de currypasta. Doe de resterende currypasta in een klein steelpannetje samen met de kokosmelk, het zout en de peper. Verwarm de inhoud in het steelpannetje.
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Leg een vierkantje bakpapier in de kom van het toestel en leg de visfilets erop. Digitale versie: Zet de FISH-stand aan op 200 °C voor 10 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 200 °C gedurende 10 minuten.
Stap 3 /3
Serveer de vis met de currysaus erbovenop en bestrooi met kokosschaafsel.