Broodcakejes met banaan en stukjes chocolade
- Totale tijd 1u.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
80 g Maizena
200 g Bloem
90 g Amandelpoeder
2 Natriumbicarbonaat
100 g Bruine suiker
200 g Banaan
380 g Sojayoghurt
2 Citroensap
100 g Chocolade
2 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /5
Zeef en meng de maizena, het meel, het amandelpoeder, de stukjes chocolade en het bicarbonaat in een kom.
Stap 2 /5
Doe in een andere kom de geprakte banaan met de suiker. Voeg de yoghurt toe en vervolgens het citroensap en een snufje zout. Klop flink.
Stap 3 /5
Doe het eerste mengsel erbij. Roer goed. Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormpjes en plaats ze in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt en serveert.