Creoolse garnalen
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snipper de uien fijn.
Stap 2 /7
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Stap 3 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /7
Meng de tomatencoulis en de cajunkruiden in een kom.
Stap 5 /7
"Doe de fijngehakte ui en de look onderaan in de kuip. Leg de garnalen ter hoogte van het handvat en de paprika's ertegenover in de kuip. Giet het vloeibare mengsel op de garnalen. Overgiet de paprika's met de olie. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Voeg stukjes paprika en lente-ui toe voor meer smaak. Voor een pikantere versie druppel je wat tabasco over het gerecht.