Fish & chips
- Totale tijd 23min.
- 15min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
60 g Bloem
40 g Paneermeel
0.5 tl Knoflookpoeder
0.5 tl Uienpoeder
0.5 el Baksoda
Zout en peper
5 cl Bier
2 Kabeljauwfilets, elk 90 g
1.5 el Olie
Bereiding
Stap 1 /4
Dep de vis goed droog met keukenpapier. Doe de helft van de bloem en het paneermeel in twee ondiepe schaaltjes. Doe de andere helft van de bloem in een kom en meng met het knoflook- en uienpoeder, het baksoda, het zout, de peper en het bier. Haal elk stukje kabeljauw door de bloem, dan door het bierbeslag en dan door het paneermeel. Bestrijk met olie of gebruik een spray.
Stap 2 /4
Leg ze in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Draai de vis halverwege het kookproces om.
Stap 4 /4
Serveer de vis met friet, een puree van erwten en munt, enkele citroenpartjes en de tartaarsaus.