Friet met kerrie- en ananassaus
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Schil de aardappels en snijd ze in staafjes van 10 mm x 10 mm.
Stap 2 /9
Snel wassen en goed drogen met een theedoek.
Stap 3 /9
Voeg de friet en giet de walnootolie in de Actifry. Sluit de deksel.
Stap 4 /9
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 5 /9
De saus is heel eenvoudig te maken.
Stap 6 /9
Snijd de ananas in kleine stukjes.
Stap 7 /9
Meng de ananas met de yoghurt, de dipsaus en een snufje zout en peper.
Stap 8 /9
Chill.
Stap 9 /9
Verwijder de tijmblaadjes van de stengels en voeg zowel de kerriepoeder en de tijm aan de frietjes 10 minuten voordat ze klaarkoken.