Gebakken zeeduivelwangen in Blanquette-stijl, met vanille
- Totale tijd 50min.
- 30min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Pel de uien, champignons en knoflook en schil de wortels. Hak ze fijn. Hak de selderij fijn. Rasp de citroenschil en fileer de vis. Snijd de zeeduivel in grote stukken en bestrooi ze met zout, peper en de citroenschil.
Stap 2 /6
Leg de stukjes zeeduivel aan de kant van het handvat in de ActiFry-pan. Meng de wortels en ingemaakte uien door elkaar en leg ze er tegenover, aan de bovenkant, in de pan.
Stap 3 /6
Leg de paddenstoelen en bleekselderij op de zeeduivel.
Stap 4 /6
Snijd het vanillestokje over de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de punt van een mes. Meng de vanille door de visbouillon en giet dit in de ActiFry-pan. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Voeg de citroen toe en serveer.