Gebakken zeeduivelwangen, een ragout met vanillearoma's
- Totale tijd 1u. 7min.
- 30min.
Bereiden - 37min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /14
Doe de zilveruitjes ongepeld in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 2 /14
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 3 /14
Houd de uitjes apart in een kom met koud water.
Stap 4 /14
Schil de uitjes. Schil ook de champignons, de wortels, de knoflook en de selder en snijd fijn.
Stap 5 /14
Verwijder de schil en de partjes van de citroen.
Stap 6 /14
Doe de zilveruitjes opnieuw in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 7 /14
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /14
Haal de uitjes uit de binnenpan. Vervang ze door de selder en de wortels, en giet er de visfumet bij. Kruid bij en sluit het deksel.
Stap 9 /14
Laat volgens de aangegeven tijd bakken en voeg eventueel wat water toe indien het geheel te droog wordt.
Stap 10 /14
Doe er vervolgens de knoflook, de champignons en de zilveruitjes bij, net als het vanillestokje dat je in de lengte in 4 hebt gesneden.
Stap 11 /14
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 12 /14
Bestrijk de zeeduivelwangen met de citroenschil en leg de vis op de groenten. Sluit de deksel.
Stap 13 /14
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 14 /14
Voeg de partjes citroen toe en dien op.