Gehaktballetjes en courgettespaghetti
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
440 g Rundergehakt
210 g Worstvlees
40 g Paneermeel
1 Ei
2 el Melk
2 el Gesneden verse peterselie
1 el Geraspte Parmezaanse kaas
0.5 tl Italiaanse kruiden
0.5 tl Uienpoeder
3 Courgettes
3 el Olijfolie
Zout, peper
1 Citroen
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een grote kom het gehakt, worstvlees, paneermeel, ei, melk, peterselie, parmezaan, kruiden, ui, zout en peper. Draai er balletjes van, van ongeveer 3 cm.
Stap 2 /7
Was de courgettes, snijd de uiteinden eraf en maak er spaghetti van. Leg de courgettespaghetti op een schone doek om zoveel mogelijk water te verwijderen. Meng in een grote kom de courgettes met de olie, zout en peper.
Stap 3 /7
Zet lade 1 aan. Leg de gehaktballetjes op de plaat in lade 1.
Stap 4 /7
Zet lade 2 aan. Leg de courgettes op de plaat in lade 2.
Stap 5 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 6 /7
Draai halverwege het kookproces de balletjes om en roer de courgettes door.
Stap 7 /7
Serveer de gehaktballetjes met de courgettespaghetti. Besprenkel met citroensap.