Gepaneerde champignons met mosterd
- Totale tijd 41min.
- 25min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Olie de ActiFry pan. Klop in een kom de eieren met de mosterd en een beetje zout en peper los. Doe het paneermeel in een andere kom.
Stap 2 /4
Borstel de champignons voorzichtig om eventueel zand te verwijderen (als ze echt vies zijn, kun je ze pellen). Snijd de champignons doormidden. Doe ze in een plastic zak (bijvoorbeeld een diepvrieszakje) en doe de bloem in het zakje erbij. Draai het zakje dicht met zoveel mogelijk lucht erin. Schud het zakje om de gehalveerde champignons te bestuiven met bloem.
Stap 3 /4
Doop elke champignon eerst in het mosterd/eimengsel en vervolgens in het paneermeel. Leg ze na het paneermeel direct in de pan. Er hoeft geen olie meer over de gepaneerde champignons. Sluit de deksel.
Stap 4 /4
Bak gedurende de aangegeven tijd.