Gepaneerde kabeljauw met asperges
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
500 g Asperges
1 el Plantaardige olie
Zout, peper
500 g Kabeljauw of koolvis, ongeveer 2 cm dik
60 g Paneermeel
30 g Parmezaanse kaas
2 el Fijngesneden peterselie
40 g Gesmolten boter
1.5 el Mosterd
Toebehoren
Bakplaat Bakplaat XL
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd het harde einde van de asperges en gooi weg. Kook de asperges 3 minuten in kokend water met wat zout. Laat ze uitlekken en leg ze in de ovenaccessoire. Voeg olie, zout en peper toe. Meng goed door elkaar om de asperges te bedekken en leg ze vervolgens in een enkele laag op de bodem van de accessoire.
Stap 2 /5
Snijd de vis in 4 gelijke stukken. Leg ze op de asperges.
Stap 3 /5
Meng in een kleinere kom de broodkruimels, Parmezaanse kaas, fijngesneden peterselie en gesmolten boter door elkaar. Bestrijk de bovenkant van de visfilets met mosterd, bestrooi met de gekruide paneermeel en druk goed aan zodat het blijft zitten.
Stap 4 /5
Zet de ovenaccessoire in de OptiGrill voordat het apparaat opgewarmd is. Sluit de Optigrill en zet aan. Het programma Manual wordt automatisch geselecteerd. Selecteer de oranje kleurinstelling met de M-knop en druk op OK. Laat wanneer de Optigrill is voorverwarmd 8 minuten koken.
Stap 5 /5
Serveer direct.