Gepaneerde lamskoteletjes met rozemarijn
- Totale tijd 54min.
- 20min.
Bereiden - 34min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snij het brood in blokjes en leg ze in de ActiFry.
Stap 2 /9
Laat de blokjes drogen gedurende de aangegeven tijd.
Stap 3 /9
Weeg 225 g gedroogd brood af (bewaar de rest voor andere recepten).
Stap 4 /9
Meng het brood met rozemarijn, zout, peper en cayennepeper en leg dit in een ondiepe kom. Doe de bloem in een tweede ondiepe schaal en de goed losgeklopte eieren met een beetje zout in een derde ondiepe schaal.
Stap 5 /9
Haal de koteletjes één voor één eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en dan door het broodmengsel (paneermeel). Bestrijk daarna licht met olie.
Stap 6 /9
Leg de koteletjes in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 7 /9
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /9
Leg de koteletjes in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 9 /9
Bak gedurende de aangegeven tijd.