Zeeduivelspiesjes met rozemarijn
- Totale tijd 31min.
- 25min.
Bereiden - 6min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
16 Champignons
300 g Gerookte bacon, dik gesneden
800 g Zeeduivel
16 Spiesjes
2 el Olijfolie
Zout, peper
1 tl Paprikapoeder
2 takje Rozemarijn
2 Citroenen
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /2
Schil de champignons en snij ze in de helft. Snij de bacon in grote reepjes en snij de zeeduivel in stukjes van 3 cm. Rijg op de spiesjes en wissel hierbij de ingrediënten steeds af.
Stap 2 /2
Plaats de grilplaat in het toestel, leg een vierkant stuk bakpapier in de kookpot en leg er de spiesjes op. Besprenkel met olie, breng op smaak met zout en peper en voeg dan het paprikapoeder en enkele rozemarijnblaadjes toe. Zet de FISH-stand aan voor 6 minuten. Serveer met een partje citroen.