Gepaneerde kalkoenschnitzels
- Totale tijd 33min.
- 15min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
60 g Bloem
2 Middelgrote eieren
80 g Paneermeel
1 tl Knoflookpoeder
600 g Kipfilets (ongeveer 4 middelgrote)
Olijfoliespray
1 citroen in 4 partjes
Bereiding
Stap 1 /5
Breek de eieren in een kom en klop op. Meng het paneermeel en knoflookpoeder op een bord en doe de bloem op een ander bord.
Stap 2 /5
Haal elk lapje door de bloem, dan door het ei voordat je het bedekt met paneermeel. Ze moeten aan alle kanten gepaneerd zijn. Zet aan de kant.
Stap 3 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 18 minuten aan op 200 °C. Leg 3 gepaneerde schnitzels op de plaat in lade 1. Besprenkel lichtjes met olijfolie. Zet lade 2 aan. Zet het KIP-programma 18 minuten aan op 200 °C. Leg 1 gepaneerde schnitzel op de plaat in lade 2. Besprenkel lichtjes met olijfolie. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 4 /5
Draai de lapjes halverwege het kookproces om.
Stap 5 /5
Serveer direct met een partje citroen en broccoli met parmezaan.