Geroosterde spruiten met rucola en walnoot
- Totale tijd 24min.
- 10min.
Bereiden - 14min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
Bereiding
Stap 1 /5
1. Maak de spruiten schoon en verwijder de buitenste blaadjes. Halveer grote spruiten. Schep de spruiten met de olijfolie om en doe in het snackmandje.
Stap 2 /5
2. Rooster de spruiten in de ActiFry in 8-12 min. beetgaar. De exacte tijd is afhankelijk van de grootte van de spruiten en de gewenste beet.
Stap 3 /5
3. Pers de knoflook uit en schep met de walnoten door de spruiten. Rooster de spruiten nog 1-2 min.
Stap 4 /5
4. Schep de spruiten op een schaal, meng de rucola door de spruiten en breng op smaak met een beetje extra olijfolie, zout en peper.
Stap 5 /5
TIP: Vervang voor een extra mediterrane smaak de walnoten door olijven en/of zongedroogde tomaten.