Geroosterde bloemkool met amandel-rucolapesto
- Totale tijd 28min.
- 10min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
5 personen
Bereiding
Stap 1 /6
1. Schep de bloemkoolroosjes om met de kerriepoeder en 3 el olijfolie.
Stap 2 /6
2. Verdeel de bloemkool over het mandje van de ActiFry en rooster in 15-18 min. beetgaar.
Stap 3 /6
3. Pureer intussen met de staafmixer de amandelen met 50 g rucola, de knoflook en de resterende olijfolie tot een grove pasta.
Stap 4 /6
4. Schep de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en peper.
Stap 5 /6
5. Schep de geroosterde bloemkool op een schaal. Bestrooi met de rest van de rucola en serveer met de amandel-rucolapesto.
Stap 6 /6
Tip: Bestrooi de bloemkool nog met wat extra snippers Parmezaanse kaas.