Gesauteerde knolselderij met langoustines
- Totale tijd 29min.
- 20min.
Bereiden - 9min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de saus: doe de gesnipperde sjalotjes met de wijn en azijn in een pan. Breng aan de kook en laat het een derde inkoken. Voeg de boter toe en klop met een garde. Breng op smaak met zout en peper. Houd de saus ‘au-bain-marie’ warm.
Stap 2 /5
Verwijder de rode 'antennes’ van de langoustines. Snijd 4 plakken knolselderij uit het midden, ongeveer 1 cm dik. Bestrijk met olie. Rasp de rest zodat je 150 g geraspte knolselderij hebt. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de tijm, de gehakte kervel en paprikapoeder toe.
Stap 3 /5
Leg de langoustines aan de kant van het handvat in de ActiFry. Leg de geraspte knolselderij aan de andere kant, achterin de pan. Leg de 4 plakken knolselderij bovenop de geraspte knolselderij. Voeg de visbouillon toe. Sluit de deksel.
Stap 4 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Leg de 4 plakken knolselderij op borden. Garneer met de geraspte knolselderij en saus. Leg de langoustines erop.