Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Graanrepen met mango en hazelnoten

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u. 15min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    1u.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 435 g Havermoutvlokken

  • 270 g Gedroogde mango

  • 6 Honing

  • 540 g Gemalen hazelnoten

  • 540 ml Appelsap

  • 9 Geraspte pure chocolade

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /4

Mix de havermoutvlokken fijn. Voeg de mango toe.

  • 435g Havermoutvlokken

Stap 2 /4

Vul een kom met het havermout-mangomengsel. Voeg de honing, de hazelnoten en het appelsap toe. Roer tot een gelijkmatig deeg.

  • 270g Gedroogde mango
  • 6 Honing
  • 540g Gemalen hazelnoten
  • 540ml Appelsap

Stap 3 /4

Snij repen uit het deeg. Bestrooi met chocolade. Plaats ze in de Cake Factory vorm.

  • 9 Geraspte pure chocolade
  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 4 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685

Vergelijkbare recepten

Tefal
Tefal
1u. 20min.

Graanrepen met chocolade en hazelnoot

ratings.NaN

Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Graanrepen met chocolade en hazelnoot
Tefal
Tefal
3u. 10min.

Graanrepen met banaan en chiazaadjes

ratings.NaN

Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Graanrepen met banaan en chiazaadjes
Tefal
Tefal
1u. 20min.

Graanrepen met kokos en witte chocolade

ratings.NaN

Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Graanrepen met kokos en witte chocolade
Tefal
Tefal
37min.

Appels en peren met hazelnoten

ratings.NaN

Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Appels en peren met hazelnoten
Tefal
Tefal
45min.

Konijnenruggen met pruimen, hazelnoten en quinoa

ratings.0

Graanrepen met mango en hazelnoten - Recepten Cake Factory | Tefal
Konijnenruggen met pruimen, hazelnoten en quinoa