Graanrepen met chocolade en hazelnoot
- Totale tijd 1u. 20min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
270 g Havermoutvlokken
270 g Fijngehakte chocolade
150 Grof gehakte hazelnoten
120 g Hazelnotenpasta
150 g Honing
6 cl Neutrale olie (60 g)
3 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /4
Mix in de keukenmachine de helft van de havermoutvlokken fijn.
Stap 2 /4
Meng in een kom de hazelnotenpasta, de olie, de honing en drie snufjes zout. Voeg de fijngemalen havermoutvlokken, de rest van de havermoutvlokken, de chocolade en de hazelnoten toe. Roer goed door elkaar.
Stap 3 /4
Verdeel het mengsel over de cakevormpjes. Druk licht aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 4 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Zet de vormpjes koel en haal de repen uit de vormen zodra ze hard zijn.