Hollandaisesaus
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 eierdooiers
1 tl Dijonmosterd
1 el citroensap
1 snuifje pittige saus
150 g boter
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de eierdooiers, mosterd, citroensap en hete saus in de blender.
Stap 2 /6
Sluit het deksel en houd de 'pulse'-knop enkele seconden ingedrukt.
Stap 3 /6
Verwarm de boter ongeveer 1 minuut in de magnetron of tot hij helemaal gesmolten is.
Stap 4 /6
Stel het aangegeven programma in op één minuut en start het programma.
Stap 5 /6
Verwijder de vulstop van het deksel en voeg geleidelijk de gesmolten boter toe.
Stap 6 /6
Houd de hollandaisesaus warm tot je klaar bent om ze op te dienen.