Hongaarse goulash
Tefal
Recept van Tefal

Hongaarse goulash

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

Bereiding

Stap 1 /7

Snijd het rundvlees in blokjes van 3-4 cm.

Stap 2 /7

Snipper de uien fijn.

Stap 3 /7

Hak de knoflook fijn.

Stap 4 /7

Meng het water, de geplette tomaten, de runderbouillon en de paprika in een kom.

Stap 5 /7

"Doe de ui en de look onderaan in de kuip. Giet het mengsel van water/geplette tomaten/ runderbouillon en paprika ter hoogte van het handvat in de kuip. Voeg tegenover het rundvlees toe. Overgiet het rundvlees met de olie. Sluit het deksel."

Stap 6 /7

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 7 /7

Variant: snijd het rundvlees in heel fijne plakjes. Serveer de goulash met dikke room of lichte zure room.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760