Hongaarse goulash
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het rundvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /7
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /7
Meng het water, de geplette tomaten, de runderbouillon en de paprika in een kom.
Stap 5 /7
"Doe de ui en de look onderaan in de kuip. Giet het mengsel van water/geplette tomaten/ runderbouillon en paprika ter hoogte van het handvat in de kuip. Voeg tegenover het rundvlees toe. Overgiet het rundvlees met de olie. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Variant: snijd het rundvlees in heel fijne plakjes. Serveer de goulash met dikke room of lichte zure room.