Italiaans kalfsvlees
- Totale tijd 47min.
- 20min.
Bereiden - 27min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /7
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons met de steel in stukken. Snijd het wit van de prei in schijfjes van 1 cm dik.
Stap 4 /7
"Doe de uien en de tijm in de ActiFry. Voeg de champignons toe aan de kant van het handvat. Leg de prei en de gedroogde tomaten op de champignons. Leg het kalfsvlees aan de andere kant. Giet de crème de cassis op de prei en de tomaten. Verdeel de olie over het kalfsvlees. Sluit het deksel."
Stap 5 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /7
Laat het vlees na de bereiding rusten in de Actifry.
Stap 7 /7
Bestrooi het kalfsvlees voor het opdienen met wat geraspte parmezaanse kaas.