Italiaanse pasta salade
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 g Verse spaghetti
300 g Cherrytomaatjes
4 el Pesto
1 el Olijfolie
80 g Gedroogde ham (Coppa di Parma)
1 bal Mozzarella
1 handvol Rucola
Peper & zout
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de cherrytomaatjes op een bakplaat of ovenschaal en bak voor 15 min in de oven.
Stap 2 /6
Kook ondertussen de verse spaghetti gaar in een ruime pan met water.
Stap 3 /6
Wanneer de spaghetti klaar is giet je deze af en doe je de spaghetti terug in de pan.
Stap 4 /6
Voeg de pesto, olijfolie, gedroogde ham, mozzarella (in stukjes) en peper & zout toe. Roer alles goed door elkaar.
Stap 5 /6
Serveer de pasta op mooie (diepe) broden
Stap 6 /6
Garneer elke bord pasta met de cherrytomaatjes en de rucola