Italian almond milk
- Totale tijd 27min.
- 5min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
2 personen
30 g Geblancheerde amandelen
30 cl Water
1 el Agavesiroop
Toebehoren
400 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Kook de amandelen in een steelpan met een halve liter water gedurende 20 minuten. Spoel af onder koud water.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste het water toe. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Zeef het mengsel door een vloeistofzak of kaasdoek om een gladde vloeistof zonder restjes te krijgen. Gebruik het overblijfsel, ook bekend onder de naam ‘okara’, om koekjes, brood- of taartdeeg, granola, falafel, crumbles, enz. te maken.
Stap 4 /4
Bewaar dit tot max. 3 dagen in de koelkast. Schudden voor elk gebruik.