Kalkoen cordon bleu met cheddar
- Totale tijd 36min.
- 20min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de kalfslapjes dunner door ze tussen 2 vellen bakpapier te leggen en er met een deegroller of een pan op te slaan.
Stap 2 /7
Leg een stukje ham en plakjes cheddar op de helft van elk kalfslapje (laat 1 cm vrij langs de randen).
Stap 3 /7
Klap de Cordon Bleu dicht en druk de randen goed aan. Breng op smaak met zout en peper. Zet ze weg op een koele plaats.
Stap 4 /7
Doe de bloem in een ondiepe schaal, de losgeklopte eieren met een beetje zout in een andere schaal en het paneermeel op een derde bord of schaal.
Stap 5 /7
Haal elke Cordon Bleu door de bloem en zorg dat hij helemaal bedekt is. Klop hem op de rand van het bord om eventuele overtollige bloem te verwijderen . Haal het vlees door het ei en leg hem vervolgens in het paneermeel en druk er wat op om ervoor te zorgen dat het paneermeel goed blijft plakken.
Stap 6 /7
Bestrijk ze na het paneren met olie. Leg ze in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 7 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.