Lam Kofta kebab
- Totale tijd 20min.
- 0min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
550 g mager lamsgehakt
1 tros koriander (fijngesneden)
40 g witte broodkruimels (van gedroogd brood)
2 teentje knoflook
2 stuk verse uien
2 tl gemalen komijn
1 tl paprikapoeder
6 stuk pitabroodjes
200 g tzatziki
Bereiding
Stap 1 /8
Pel de teentjes knoflook, meng met de verse uien, koriander, broodkruimels, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper.
Stap 2 /8
Voeg het lamsgehakt toe en roer voorzichtig totdat het mengsel gelijkmatig is gekruid.
Stap 3 /8
Verdeel het vlees in 6 gelijke porties en vorm er met vochtige handen een worstje van rondom 6 kebabspiezen.
Stap 4 /8
Leg in de koelkast.
Stap 5 /8
Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.
Stap 6 /8
Leg de kebabs op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.
Stap 7 /8
Bak volgens de instructies op het scherm totdat ze goed doorbakken zijn.
Stap 8 /8
Serveer de kebabs met tzatziki en pitabroodjes.