Lamstajine met gekonfijte citroenen en zwarte olijven
- Totale tijd 43min.
- 25min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /14
Los het maïszetmeel op in de wijn.
Stap 2 /14
Doe de saffraan in 50 ml warm water.
Stap 3 /14
Schil de gember en de ui en hak beiden fijn.
Stap 4 /14
Pel ook de knoflook en hak fijn.
Stap 5 /14
Doe de olijfolie, de gember, de knoflook en de ui in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 6 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /14
Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 30 g.
Stap 8 /14
Voeg de blokjes lamsvlees toe en sluit de deksel.
Stap 9 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /14
Hak de zwarte olijven in grove stukken.
Stap 11 /14
Snij de gekonfijte citroenen in vieren. Haal het vruchtvlees eruit en bewaar enkel de schil, die je fijnhakt.
Stap 12 /14
Voeg de andere ingrediënten toe (olijven, citroen, saffraan+water, wijn+zetmeel) en sluit de deksel.
Stap 13 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 14 /14
Voeg net voor het serveren de fijngehakte kruiden toe.