Macaroni met kaas
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
200 g Gekookte macaroni
200 g Geraspte cheddar
40 g Geraspte Parmezaanse kaas
0.5 tl Mosterd
0.5 tl Knoflookpoeder
0.5 tl Gerookte paprikapoeder
300 ml Melk
Bereiding
Stap 1 /2
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op het pak. Doe deze in een kom, samen met de cheddar en de geraspte Parmezaanse kaas, de mosterd, de knoflook, het paprikapoeder en de melk en meng. Giet het mengsel in een springvorm die geschikt is voor de hoeveelheid beslag. Zet de bakvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /2
Laat iets afkoelen zodat de gratin kan opstijven.