Madeleines
- Totale tijd 42min.
- 10min.
Bereiden - 32min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
60 g Boter
2 Ei
80 g Suiker
160 g Bloem
6 g Bakpoeder
Zout
50 g Melk
Toebehoren
Bakvorm voor 8 madeleines
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de boter op programma P5 gedurende 7 minuten.
Stap 2 /7
Klop met de mixer de eieren, de suiker en een snufje zout in een kom.
Stap 3 /7
Voeg al kloppend de bloem en het bakpoeder toe.
Stap 4 /7
Meng de gesmolten boter en de melk al kloppend door het mengsel.
Stap 5 /7
Schenk 20 g deeg in elke vorm. Zet gedurende 6 minuten in de diepvries.
Stap 6 /7
Start programma P2 voor 15 minuten.
Stap 7 /7
Haal uit de vorm.