Pear and honey soup
- Totale tijd 4u. 21min.
- 20min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
200 g Rijpe peer
100 g Griekse yoghurt
2 el Vloeibare honing
1 Citroen (sap)
2 el Chocoladeschaafsel
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /3
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de peren toe. Hou het chocoladeschaafsel voor later: deze dient om je bereiding te garneren. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /3
Voeg een beetje water toe als het mengsel te dik lijkt. Verdeel de soep over de kleine kommen. Laat gedurende 4 uur in de ijskast staan. Bestrooi met wat chocoladeschaafsel alvorens op te dienen.